Oliver Fredriksson, Martin Hedvåg, Sam Dada
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Billy Svenske, Hannes Törnqvist, Joel Lööf, Johannes Eliasson, Herman Schmidt, Ludvig Karlsson

Tung förlust igen.
Torpa förlorar dagens toppmatch med hemska 0-4, detta efter en första halvlek då det mesta gick fel. Vi är riktigt bleka och när ett bra Västboås får fritt spelrum rinner siffrorna i väg.
Åter början vi illa och kommer tidigt i underläge. Redan i 11:e minuten faller 0-1. Vi blir uppsnurrade efter ett inkast, bra inspel och från nära håll sätts bollen i mål. Linus är igenom i 16:e men ur snäv vinkel räddas skottet till hörna. Samuel gör en fin parad på en frispark innan det är dags för 0-2 i 21:a minuten. Det blir retur på en hörna och från 8-10 meter sitter skottet stenhårt i nättaket. Torpa fortsätter att göra misstag på egen planhalva och när Ås bryter ett uppspel i 31:a minuten är 0-3 ett faktum. Skottet sitter otagbart precis innanför stolpen. Linus har ett bra skott som går över i 37:e minuten men vi skapar på tok för lite. När sedan bortalaget gör 0-4 på övertid är matchen över. Tyvärr föregicks nickmålet av en solklar offside men varför skall linjemännen vara bättre ett hemmalag som gör en riktigt dålig första halvlek. Västboås spel bra och utnyttjar skoningslöst våra misstag.
Vad som sades i paus kan man bara gissa men hemmalaget tog ända tag i matchen gör efter förutsättningarna en godkänd andra halvlek. Man gör en del byten och spelet blev allt bättre. Nu kunde förvisso Ås spela på resultatet och man försvarade sig med mycket folk. Torpa dominerade spelet långa stunder men hade förtvivlat svårt att skapa chanser. Laget spelade ett bra passningsspel fram till straffområdet men där tog det stopp. Inbytte Billy Svenske hade ett ribbskott i 79:e och strax efter var Oliver igenom men skottet täcktes undan, annars var det klent med chanser. Vi krigar ändå på men Västboås kunde ganska enkelt spela av matchen. Första halvlek sänker oss sett över 90 minuter är Västboås det klart bättre laget. Vi har haft många matchbollar under september men bränt de flesta. Framåt har vi förtvivlat svårt att få in bollen och vårens fina defensiv har vi inte sett mycket av. Trots allt kan vi nå en kvalplats med då måste vi ha god hjälp med övriga resultat. I dagens match var det få ljusglimtar. Samuel var bra i målet och blev utsedd till matchens lirare. Krigarpriset fick Oliver. Framåt skapar Linus en del men fler måste bidra om det skall bli utdelning. Vi avslutar med en svår bortamatch i Vislanda. Kan vi hoppas på ett revanschsuget lag som vill avsluta med en trepoängare?